divendres, 1 de juliol de 2011

BINIXEMS '11

DE BON MATÍ JA ESTAVEM TOTS PREPARATS PER PARTIR CAP A BINIXEMS I PASSAR-NOS-HO MOLT, PERÒ QUE MOLT BÉ! TOT D'UNA QUE VÀREM SER TOTS A LA CLASSE JA ENS VÀREM POSAR EN CAMÍ, VÀREM PUJAR TOTS AL BUS I JA ESTÀVEM CAMÍ DE BINIXEMS.
EL BUS NO ENS VA PODER DEIXAR A LA PORTA DE BINIXEMS, ENS QUEDAVA UN POC DE CAMÍ, PERÒ... HAVÍEM DE TROBAR TOTS ELS OBJECTES QUE S'HAVIEN PERDUT DEL PAÍS DELS CONTES. UNS DIES ABANS A LA CLASSE VÀREM CONTAR EL CONTE DE "LA RATETA QUE GARNAVA L'ESCALETA", I DES DEL PAÍS DELS CONTES VÀREM REBRE UNA CARTA... HAVIEN PERDUT ALGUNS OBJECTES, NOSALTRES ELS VOLÍEM AJUDAR, AIXÍ QUE VÀREM COMENÇAR A CERCAR... I VÀREM TENIR MOLTA SORT, PERQUÈ HO VÀREM TROBAR TOT, QUE CONTENTS QUE ESTARAN AL PAÍS DELS CONTES VÀREM PENSAR TOTS!
TOT D'UNA EN ARRIBAR, VÀREM COMENÇAR A TENIR MOLTA GANA, AIXÍ QUE ENS VÀREM SEURE UNA ESTONA, I TOTS VÀREM BERENAR, AIXÍ TINDRÍEM FORCES PER PUJAR I XALAR TOT ES DIA!
QUAN VÀREM ACABAR DE BERENAR, VA ARRIBAR L'HORA DE JUGAR, I TAMBÉ DE FER UNES CAMISETES BEN XULES, QUE NA PAQUI ENS VA AJUDAR A FER PER RECORDAR SEMPRE AQUEST DIA.


 QUE XULES QUE VAREN QUEDAR!!!!

JA ERA HORA DE DINAR, I DESPRÉS DE TANT DE JUGAR I FER LES CAMISETES, TENÍEM MOLTA GANA!!! AIXÍ QUE VÀREM ANAR CAP A LA CUINA I ALLÀ ENS ESPARAVA UNA TAULA MOLT GRAN, VÀREM AJUDAR A POSAR LA TAULA I ENS VÀREM PREPARAR PER OMPLIR LA PANXA!
DESPRÉS DE DINAR VÀREM DESCANSAR UNA ESTONETA, ENS VÀREM ESTIRAR UNA ESTONA I NA GEMMA ENS VA CONTAR UNS CONTES. I QUAN ENS VÀREM AIXECAR ENS ESPARAVA UNA SORPRESA... DES DEL PAÍS DELS CONTES ENS DONAVEN LES GRÀCIES PER TROBAR TOTS ELS OBJECTES QUE S'HAVIEN PERDUT, I VAREN ESTAR TAN CONTENTS QUE ENS VAREN FER UNS REGALETS!!! QUE CONTENTS QUE ESTÀVEM TOTS!!!!!!!

VÀREM XALAR MOLT!!!! FINS UNA ALTRA BINIXEMS!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada